Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАз си мисля, че евентуална кандидатура на проф.

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАз си мисля, че евентуална кандидатура на проф.
Коментари Харесай

Проф. Христова: Ролята на президент ще е трудна за проф. Балтов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Аз си мисля, че възможна кандидатура на проф. Асен Балтов за президент има пюсове и минуси. Ако отидое в политиката, може би медицината ще загуби в неговото неявяване, само че от друга позиция той наподобява политически човек. Това е плюс е за него като претендент за президент, че има политическо мислене, взеле е политическа позиция в този смисъл. Той е доста бързо идентифицируем, само че минусът при него е, че в предишното, преди една година, той беше ясно и е ясно асоцииран с ръководството на рецесията в държавното управление на Борисов. В този смисъл разделя обществото на ваксари и антиваксери, твърдо ръководство, по-либерално ръководство, на хора, които харесват, на хора, които не харесват ГЕРБ, и тази му позиция не го прави човек, който може да протегне ръка, а президентът би трябвало да може да събира, а не да разделя. Ролята на президента ще му бъде мъчно.

Това сподели психологическият психолог проф. Антоанета Христова по Нова Тв.

Сега последните събития от през вчерашния ден, което можем да разясняваме - уволнението на проф. Балтов от " Пирогов ", аз не мога да си го обясня, по никой метод не мога. Просто няма логичност да си го обясня, нито от позиция. На това да си създадеш воин, тъй като сега това деяние от страна на шефа на " Пирогов го основава към него, един ореол на човек, който го преследват. Да кажат най-малко претекстовете, сподели още проф. Антоанета Христова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР